Wij zijn natuurlijk een full-service Signbedrijf maar voertuig belettering is toch wel onze specialiteit. Het leuke aan deze toepassing is dat het er in allerlei soorten, maten en kleuren te krijgen is. Of je nou kiest voor een effen kleur wrap of een full color foto print, alles is mogelijk!

Voertuig bestickering is aan te raden voor ieder bedrijf dat een bedrijfsvoertuig heeft. Wij zien deze voertuigen als rijdende reclameborden en het is eigenlijk zonde als het niet zo gebruikt wordt. Naast het feit dat het reclame is van je bedrijf geeft het je bedrijf ook een professionele uitstraling. Het is dus belangrijk om dit serieus aan te pakken en goed na te denken over wat er op het voertuig moet komen. Om een voorbeeld te geven: zijn vrachtwagenchauffeurs een doelgroep van jouw bedrijf? Heb je er dan weleens over nagedacht om het dak van je voertuig van een boodschap te voorzien?

Hoe zit zo’n traject van de juiste bestickering nou eigenlijk in elkaar?

Elke bestickering begint met een idee. De basis van dit idee wordt bepaald door jou als klant. Vanuit deze basis gaan we het idee verder uitwerken tot er een ontwerp ontstaat. Dit ontwerp gaan wij vervolgens voor jullie finetunen, zodat het geschikt is voor de bestickering van je voertuig. Voor het ontwerpen werken wij samen met Flair Design. Zij kijken altijd met een frisse en vernieuwende blik tegen vraagstukken omtrent grafisch ontwerp aan. Het grafisch ontwerp bestaat uit een digitale tekening van ‘jouw gefinetunede idee’ uitgewerkt op jouw voertuig. Als dit ontwerp uiteindelijk goedgekeurd is kan de bestickering beginnen.

Zoals eerder aangegeven zijn er veel soorten bestickering. Zo kun je er voor kiezen om alleen een logo op je bedrijfsvoertuig te laten monteren maar ook om je voertuig (gedeeltelijk) in jouw bedrijfskleuren te laten wrappen en daar het logo nog extra aan toe te voegen. Om een goed beeld te krijgen van wat wat is, volgen hierna een aantal foto’s.

BELETTERING:

GEDEELTELIJK WRAP + BELETTERING:

FULL CARWRAP + BELETTERING

FULL CARWRAP ENKELE KLEUR

Zoals er op bovenstaande afbeeldingen te zien is, is er echt van alles mogelijk! Dit is nog maar een greep uit onze projecten, er zijn nog veel meer soorten bestickeringen en toepassingen die wij kunnen hanteren.

Heb jij al een idee wat je op je auto wilt of wil je samen sparren om op een leuk idee te komen? Neem gerust contact met ons op!