Voor het kantoor van Knauf in Utrecht hebben wij een aantal signing technieken mogen gebruiken om hun vergader-/werkruimte wat op te leuken. Zo hebben wij de ruimte mogen aanduiden door middel van NEON verlichting. Tegenwoordig zijn er twee soorten NEON te verkrijgen, dit zijn: originele NEON verlichting en NEON look LED verlichting. Wij hebben in overleg met de opdrachtgever gekozen voor de laatste, de laatste is namelijk veel minder kwetsbaar en haast niet van echte NEON te onderscheiden. Het mooie effect van NEON is dat het gelijk de aandacht van iemand trekt, waardoor het ook uitermate geschikt is voor reclame doeleinden. Daarnaast is het mogelijk om de NEON in je huisstijl te verkrijgen d.m.v. kleur en vormen.

Naast de verlichting hebben wij ook nog twee soorten stickers gebruikt. Namelijk een raamsticker en diapositieve muursticker die als mal is gebruikt. De muursticker hebben wij gemonteerd om een mal te creƫren om vervolgens wit te schilderen. Vanuit de losse pols is het veel moeilijker om dit resultaat te behalen.

Op deze manier hebben wij met een 3-tal toepassingen er voor gezorgd dat het niet meer te missen is dat deze ruimte de BLUE ROOM heet. Naast het feit dat het de naam goed zichtbaar maakt zorgt het ook voor extra uitstraling!

Deze opdracht is weer een mooi voorbeeld van wat er wel niet allemaal mogelijk is met de juiste signing. Of het nou is voor reclame, aankleding van een ruimte of bewegwijzering, niets is te gek! Nog niet genoeg inspiratie? Kijk dan eens hier!